Mistä tietää että talvi lähenee..

No siitä ainakin, että ilmat muuttuvat kylmemmiksi ja pimeämmiksi, lehdet muuttavat värinsä ja tippuvat pois, maisemasta tulee harmaa ja surullinen.. Muuttolinnut lentävät lämpimään ja minullekin tulee matkakuume jonnekin, missä voisi pitää vielä kesämekkoja ja sandaaleja, johonkin missä aurinko lämmittää! 
Talven merkki on myös että minulle tulee ensimmäiset flunssan oireet, yöllä heräsin kurkkukipuun ja on paleltanut koko päivän…  Talvesta löydän vuosien mittaan yhä vähemmän positiivisia asioita. Yksi positiivinen on se, että kotona näyttää paljon siistimmältä ja kauniimmalta tunnelmallisessa talvivalaistuksessa kun kesällä kirkkaassa auringonpaisteessa. Toinen mukava asia liittyy tunnelmaan, kynttilöiden valoon; ulkona sataa ja sisällä palaa kynttilät ja takkatuli, itse olen tietenkin kääriytynyt lämpimään vällyyn.

Mutta koska lämmin aurinko houkuttaa, nyt ollaan siis varattu matka lämpimään, Thaimaaseen ja Koh Changiin. Joulukuussa mennään, ehkä silloin kohmeiset sormet lämpiävät.. Hope so!!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s