Säätämistä..

Viime viikon maanantaina oli tavallista ”viileämpi” sää.. ihan melkein suomalainen kesäpäivä. Täkäläisistä tämä olikin jo ”freezing cold”. Suomeen on kuulemma odotettavissa jäätävän kylmä talvi, vähän eri luokkaa kuin täällä.. Ilmasto täällä on trooppinen joten alimmillaan yölämpötila voi olla 23 ja päivällä kolmenkympin yläpuolella. Ilmastoinnit ovat yleisissä sisätiloissa ja busseissa aina päällä, joten villatakkia tarvitaan kuitenkin… Mieheni kanssa on aina vähän ” kädenvääntöä” siitä onko ilmastointi kotonamme päällä vai pois ja ikkunat auki ja miten viileä yöllä pitää olla.. Emme saa kyllä asiaan ikinä sovintoa koska minä olen palelevainen ja hän taas ei todellakaan ole…. Eilen sitten ostettiin paikallisesta ”halpahallista” minulle kivat pehmoiset pitkälahkeiset kotihousut, lämpimät tohvelit oli jo hankittu samaisesta tavaratalosta. Näin siis tropiikin lämmössä.. 🙂

Töiden jälkeen, jos emme jaksa mennä kaupan kautta ja jääkaappi on tyhjä, suuntaamme johonkin ravintolaan syömään, valinnanvaraa piisaa. On ihana käydä ulkona syömässä pimenevässä lämpimässä illassa, tällä kertaa olimme Boat Quay:ll, jossa on ravintoloita vieri vieressä. Kivoja ulkoterasseja koska mieluummin syön ulkona kun sisällä viileydessä.

Shoppailua jossain niistä monista liikkeistä missä olemme ehtineet käydä.. Tässä kaupassa taisi olla yksi jalkalamppu joka jäi mieleen, ei vain näy kuvassa eli pitää varmaan käydä katsomassa uudestaan. Tarjonta oli moderni lisättynä upeilla italialaisilla lampuilla. Täällä oli myös matto jota jäimme miettimään. Eli pakko sinne on vielä mennä….

 

Illan asu. Ihanaa kun on tarpeeksi lämmin pukeutua hameisiin ja mekkoihin ilman ikäviä kiristäviä sukkahousuja tms.. Mekkoja ei ole koskaan liikaa… eikä kyllä kenkiä ja laukkujakaan…. 🙂 Täällä kuljekin joka putiikin ohi katsoen tarjontaa ”sillä silmällä”….

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s