Singaporelaiset…

Millaisia singaporelaiset ovat, täällähän on kiinalaisia, malesialaisia, intialaisia, idonesialaisia.. Kiinalaiset ovat vauraimpia ja ahkeria, he juoksevat rahan perässä ja menestyminen on heille tärkeää. He ovat näin lähemmin tutustumatta  aika totisia, itsekkään oloisia, eivät kovinkaan kohteliaita, sulkeutuneita…  Tämä ulkopuolisin silmin katsottuna, ne Singaporen kiinalaiset jotka tunnen ovat ihan normaaleja mukavia ihmisiä.
Singaporelaiset harrastavat shoppailua ja syömistä, ja molemmille harrastuksille sopivia paikkojahan täällä riittää.. Syömisen harrastaminen ei merkitse sitä että he olisivat lihavia, päinvastoin, katukuva muodostuu pienikokoisista hoikista kansalaisista. Osaavat ilmeisesti syödä sopivasti…
Malaijeja on 14 prosenttia väestöstä, he edustavat Singaporen alkuperäiskansaa, he ovat rennompia ja heille perhe ja uskonto (Islamin) ovat tärkeitä. Intialaiset ovat kolmas suuri ryhmä, alunperin he ovat tulleet töihin viljelmille, mutta nykyään on paljon menestyneitä intialaisia.
”Länkkäreitä” on täällä myös paljon, eli eurooppalaisia, amerikkalaisia, australialaisia ym. Katukuvassa enemmistö on kuitenkin kiinalaisia.

Päivä alkaa olla jo illassa, huomenna menemme luultavasti kiertämään Sentoosaa ja myöhemmin illalla syömään Suomesta tulleen pariskunnan kanssa. Toivottavasti aurinkokin paistelee eikä sada niin ehkä voi oleskella altaalla ja lukea..

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s