Patikointia hyvässä seurassa…..

Eilen kävin suomalaisten naisten kanssa patikoimassa jälleen. Nyt aloitettiin Macritchie Reservoir Parkista ja käveltiin sieltä Bukit Timahiin, matkaa tuli 10 km. Kuvia en nyt ottanut, ekalla kerralla räpsittyjä kuvia on täällä.  Ilma oli kiva, suomalaisen upeimman kesäpäivän oloinen, kuuma mutta ”viileähkö” tuuli puhalsi.

Nämä suomalaiset naiset täällä ovat hurjia kävlemään, varsinkin rappusia… He kävelevät viikolla kerran, pari 40-50 kerroksisen rakennuksen huipulle, rappusia ylös ja alas, neljä kertaa… Huh.. En ole vielä lähtenyt mukaan, mutta houkuttelivat ja sanoivat että ensimmäisten kymmenen kerroksen jälkeen alkaa helpottaa, keho sopeutuu ja veri alkaa kiertämään ja sitten ei enään tunnukkaan missään… 🙂   Eli mukaan vaan!!
Saas nähdä… mutta nyt tuo 10 km meni ihan mukavasti, ei jalatkaan väsyneet ja kiva olo matkan jälkeen kunhan pääsi suihkuun. Patikoinnin jälkeen piipahdetiin lounaalle läheiseen Thaimaalaiseen ravintolaan.
Toivottavasti ehdin vielä yhdelle patikoinnille ennenkuin maaliskuun puoliväli koittaa ja suunnistan Suomeen.
Ainakin vien Suomesta pian tulevan kaverini pienemmälle lenkille ja miehen kanssa voidaan ehtiä tekemään se pidempikin. 🙂
Patikointi on hauskaa hyvässä seurassa, matka kuluu huomaamatta kun pystyy samalla juttelemaan!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s