Ubud…

 Ubudin kaupunki on noin 35 km lentokentältä sisämaahan päin, ja meidän hotellista sinne oli noin 20 min matka. Kaupunki on ollut aikoinaan taiteilijoiden siirtokunta ja nykyäänkin siellä myydään todella paljon taidetta. Mukaan lähtikin kaksi maalausta.. Katujen varsilla ja kujilla oli taidekauppoja ja kauniita taloja/temppeleitä joissa kivikaiverruksia ja patsaita.
Siisteyshän ei Indonesiassa ole sitä mihin Singaporessa on tottunut, kaikki on vähän sinne päin.. tiet, talot, liikenne.. siellä vaan jotenkin mennään skoottereilla ja mopoilla autojen sivusta ja ohitellaan miten sattuu.. ja roskia siellä täällä… ihmiset ovat iloisia, eivät he stressaa turhista.
Ubudissa on paljon turisteja joten myös turistikrääsää löytyy.. pari kesämekkoa tarttui mukaan sieltä. Emme kuitenkaan halunneet olla kauaa pois ihanasta Villastamme joten Ubud sai meidän ajastamme vain pienen osan. Mutta mielenkiintoinen paikka, ehkä joskus palataan..

Nyt mies on jo Shanghaissa, eilen tulimme ja aamulla hän lähti taas.. kiirettä pitää. Minulla oli tänään työpäivä ja huomenna iltapäivällä tapaan erään singaporensuomalaisen ystäväni. Mennään lounastamaan Ochard Roadilla olevan ostoskeskuksen Ionin yläkertaan.
Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s