Näin tällä kertaa…

Eilen ajelin pari kertaa lentokentän ja kodin väliä.. Ensin vein tyttären kentälle aamulla varhain, lähti Sveitsiin, ja illalla miehen. Hän lähti Singaporeen, pikkasen kaduttaa etten sittenkin lähtenyt sinne takaisin…. Suomen ilmat eivät olekaan vielä niin keväiset kun odotin.. +2 ei oikein riitä minulle fiilikseen keväästä…Tänään näyttää tuo aurinko paistavan kyllä ihanasti, mutta on kuitenkin aika hyytävää!
Päätin kuitenkin pysyä täällä vaikka odottavan aika onkin pitkä.. No mies menee sinne ja lähtee heti seuraavana päivänä Indonesiaan ja sieltä tultuaan Kiinaan ja sitten Thaimaaseen… eli seuraa hänestä ei olisi. Onhan siellä kyllä mukavia suomalaisia naisia ja Sisu joka järjestää kaikkea kivaa ohjelmaa. Töitä sopivasti ja vapaa-aikaa riittävästi kaikkeen kivaan, voi vaikka lueskella uima-altaalla, houkuttelevaa… ja valitsin kuitenkin pysyä täällä!!??

No syy oikeastaan on se, että työtä täällä Suomessa tällä hetkellä riittää liikaakin, konttorilla ja kotona… Kotimme on menossa myyntiin jossain vaiheessa ja pitäisi jo nyt käydä kaappeja läpi ja heittää ylimääräiset tavarat menemään. On vaikeeta pitää samalla isoa taloa ja pihaa kunnossa, jos on paljon pois maasta ja varsinkin kun mies on paljon työmatkoilla. Tällainen talo ja piha tarvitsee talonmiehen… Me vietetään kesät kyllä Suomessa, mutta silloin ollaan paljon mökillä ja mies vielä enemmän kuin minä. Eli vuoden päästä valmistuvassa kerrostalossa Helsingin puolella on meidän tuleva koti. Helppoa ja vaivatonta, ovi kiinni vaan ja maailmalle. 🙂

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s