Työasuja Singaporessa..

Singaporen lämmössä (kuumuudessa) toimiston naisten työvaatteena on yleensä hame ja pusero tai mekko. Toki näkee housujakin, monesti mustana. Sisätiloissa pidetään usein myös bleiserit päällä tai pitkähihaista, koska ilmastointi on tehokas. Työvaatteina käytetään myös sellaisia mekkoja jotka Suomen oloissa luetaan juhlamekoiksi… eli katukuvassa on paljon toinen toistaan tyylikkäämpiä naisia. Singaporessa käytänkin työvaatteena myös mekkoja joita täällä Suomessa käyttäisin paremmassa tilaisuudessa tai juhlassa..  no on aika hauskaa että niitäkin mekkoja tulee käytettyä…
Alla muutama työasu, ei mitään juhlamekkoja vaan perussettiä..  Ekassa on  musta perushame (Your FACE) jota on helppo käyttää, vaihtelee vaan puseroa: Tuolla merkillä on muutenkin kivoja vaatteita..  Pusero on Guessin tosi joustavaa kangasta oleva peruspaitis ja laukku Indonesian tuliainen. Dova.

Sama pusero eri hameen kanssa..

Vasemmalla alla oleva mekko on vähän juhlavampi Singaporesta ostettu. Ostin sen itseasiassa yksiin juhliin Suomessa., mutta siis voi käyttää myös työasuna Singaporessa. Oikealla oleva on mun suosikkimekko, H&M:n liivihame, tosi kiva päällä ja ihan nättikin. Ostin sen Suomesta, Singapore sai ensimmäisen H&M-liikkeensä vasta viime syksynä, siellä noita mekkoja kyllä oli rekissä. Teki mieli ostaa toinenkin kun oli niin edullinen, hintansa väärtti, mutta en kuitenkaan.
Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s