Haaste..

Sain Muotisalongin Tuijalta haasteen:

1. Miten aloitit bloggaamisen (tai blogien lukemisen)?

Aloin lukemaan matkablogeja ja ulkosuomalaisten juttuja eri puolilta maailmaa, ja niitä luen edelleen ja mukaan on tullut mm. muotiblogit. Omaa blogia aloin pitämään lähinnä laittaen pikku juttuja ja kuvia matkoista ja enemmän kun aloimme viettämään aikaa Singaporessa.

2. Mikä bloginluomisessa (tai lukemisessa) on mukavinta?
Lukeminen on tosi hauskaa, kun lukee ympäri maailmaa elävien suomalaisten juttuja niin saan tietää paljonkin kyseisestä maasta, enemmän kun matkaesitteet kertoivat ja pystyy myös kysymään vinkkejä tms.
Omassa bloggaamisessa on hauskaa…? hhhmm.. annas kun mietin…

3. Entä haastavinta?
Surkea kamera on haastava… ostoslistalle taitaa tulla pian uusi kamera. Muutenkin näpsin kuvia paljon ja kamerani ei enää riitä..

4. Keskusteletko blogeista ystäviesi kanssa?
En, pari tietää että sellainen on..En usko että monikaan lukee edes blogeja, eivät ole vielä tajunneet mikä kiva maailma avautuu blogeista. 🙂

5. Miten puolisosi (tai ystäväsi) suhtautuu harrastukseesi?
Ei pahemmin siitä jutella, tää on mun juttu.. Joskus vinkkaan vaan, että tästä voisi ottaa kuvan.., esim upeasta ruoka-annoksesta  😀

6. Mikä on paras lukemasi kirja?
Villijoutsenet, ehdottomasta. Suosittelen. Kertoo kolmen sukupolven naisen tarinan Kiinassa. Historiaa, jännitystä ja kaikkea!! Kohta voisin lukea sen uudestaan..

Mökkilukemisena on nyt tämä:

7. Mikä on mieleenjäädyin taideteos, jonka olet nähnyt?
Jos puhutaan mieliinjäädyimmästä niin… Amsterdamissa käytiin taidenäyttelyssä.. oli ihan kamala..en tiedä miksi sinne eksyttiin mutta yleensä käydään jossain näyttelyssä kun ollaan matkoilla ja tämä oli nyt sitten tarjolla siellä. Kaikki ne teokset olivat aika kamalia.. erittelemättä.. Eli jäi mieleen, ei niin kauniina näyttelynä..
8. Mitä on vielä jäänyt tekemättä?
Varmaan paljon on tekemättä ja monta paikkaa käymättä.. 🙂 On tosiaan New York käymättä.. aukko sivistyksessä..  Ausseihin on tarkoitus mennä ensi talvena. Eli paljon on vielä matkustamatta… 🙂
9. Paljasta jokin outo tapasi.
Hmmm.. nautin yksin olemisesta, oikeastaan tarvitsen myös yksin olemista… outoa? En tiedä… Mutta jos saa olla yksin välillä, niin jaksaa olla myös porukassa ja perheen kanssa.

10. Mikä on paras asia elämässäsi?
Mies, ystävät, lapset, koirani, matkustelu, kesä, koti

11. Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?
Suomessa, mökillä oleskelua, tai raatamista.. 😉  Muita suunnitelmia ei ole vielä.. osa kesästä Espoossa , osa mökillä. Voi olla että keksitään jotain muutakin esim matkaa johonkin Euroopan kaupunkiin esimerkiksi..

Jatkohaaste saa mennä kaikille jotka eksyvät tätä minun raapustustani lukemaan 😉 Oikeasti pitäisi keksiä itse ne 11 kysymystä, mutta Tuijan kysymykset olivat niin hyviä että mitä nyt hyvää muuttamaan.. 🙂

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Haaste..

  1. Upea ja kiinnostava blogi sinulla! Voi kun kiva, etta kavaisit mun blogissa ja jatit kommentin – nain osasin tulla tanne ihastelemaan:)

    Terkut Kanadasta!
    Susa

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s