Koirat…

Minulla on ollut kaksi koiraa elämäni aikana, toinen vielä elossa eli kääpiökokoinen Coton De Tular-vanhus. Bichon Havanese, ”pieni suuri koiramme”, kuoli pari vuotta sitten, oli jo melkein 15-vuotias ja kärsi sairauksista. Havanese oli todella vilkas ja pirteä koiravanhus, kunnes sairaudet alkoivat vaivata.
Haaveilin aina lapsuudessa omasta koirasta, mutta en sitä ikinä saanut, mutta kun oikea aika koitti hankin pienen mustan Havanesen. Se hankittiin oikeastaan koko perheelle ja tarkoitus oli, että lapsetkin voivat sitä taluttaa, siksi niin pieni rotu. Koira olikin tosi tärkeä lapsille ja varsinkin keskimmäinen tyttäreni kiintyi siihen ja koira häneen.. siksi olikin kova paikka, kun hänen ylioppilasjuhlien jälkeen, koira piti viedä eläinlääkärille lopetettavaksi…. Jäljellä on nyt valkoinen puuvillakoira.
Vanhin tytär hankki itselleen viime syksynä oman koiran, ei mitään pientä kääpiökoiraa vaan massiivisen Staffin.. sillä onkin ihan eri voimat kun minun vanhalla pumpulikoiralla.. Vanhus on kyllä vielä pomo ja pentu kiertää sen kaukaa ja kunnioittavasti, hyvä niin!!

Staffin silmä hohtavat kauniisti 🙂
Cottonilla on otsis silmillä, parturia kaipaisi.. Pitää jonain kauniina päivänä ottaa taas sakset käteen…
Toisella kaverilla ei otsis edes kasva 😀

❤  Parhaat kaverukset silloin joskus… ❤

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Koirat…

 1. Ah koirat on niin ihania.. Mulla on vähän sama tilanne, olen haaveillut koirasta pienestä asti tosin sillä erotuksella että vieläkään ei olla sellasta hankittu. Ensi vuonna täytän pyöreitä(herregud!?!) ja mulla on jo monta vuotta ollut synttärilahjatoivomukset valmiina: Koira ja Chanelin laukku 🙂 Saa nähdä miten käy mun toivomusten kanssa 🙂
  Mutta mä luulen myös että lapsille on tosi luksusta ja kaiken puolin positiivista saada kasvaa perheessä missä on koira, oppii vastuusta ja empaattisuudesta jo pienestä asti. Ja onhan ne ihania, oih!

  Tykkää

 2. Mä toivon että saat molemmat, eli koiran ja Chanelin laukun mihin se pikku koira mahtuu 😀
  Koira voi olla lapselle ja murkkuikäiselle tosi kiva ja rakas kaveri.

  Tykkää

 3. Ystävilläni on Havanese, joka annetaan nyt pois, kun perheeseen tulee toinen lapsi. Reppana on muutenkin kovia kokenut, aivan ihana luonne, kuusivuotias koiratyttö.

  Tykkää

 4. Voi koira parkaa.. Toivottavasti saa hyvän kodin!! Havaneset elävät pitkään, joten koiralla olisi paljon vuosia vielä edessä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s