Singaporen ostoslistaan..

Kesä on Suomessa takana, mutta koska olen menossa trooppiseen ilmastoon, niin katsastan vaatteitani sillä silmällä ja myös kenkiä.
Singaporen ostoslistaan pitää laittaa ainakin mustat sandaalikorkkari, ei liian korkealla ja kapealla korolla. Korkoa saa/pitää olla, mutta ehdottomasti miellyttävät kävellä. Singaporessa on kuitenkin hiostavaa ja jalkojen pitää voida hyvin että jaksaa kävellä, jo bussipysäkille kävely kotoa on hiostavaa..  Työssä siellä käytän useimmiten hametta ja hameen kanssa  kengissä pitää olla jonkin verran korkoa.. Myös mustat kiiltonahkakorkkarit on listalla, joko avokärkisenä tai ei.

Parhaat kengät ikinä ovat Crocsin kiilakorkosandaalit, koska kestävät tropiikin sateet , mutta eivät nyt ihan tyylikkäimmät ole työkenkinä, mutta vapaa-aikaan ihan sopivat. Valitettavasti juuri se malli on lopussa enkä saa niitä valkoisena, toivottavasti ottavat uudestaan valmistukseen!

Toiset kengät joka olivat Singaporessa kovassa käytössä ovat Bata-merkkiset korkkarit, Singaporesta ostetut. Niillä on helppo kävellä eivätkä ole liian korkeat. Pitää löytää uudet samanlaiset koska alkavat olla kuluneet.. Näissä on kivat tuuletusaukot sivuissakin ja sellaiset ovat tarpeen sielläpäin..

Bata-korkkarit

 Alla muutamia Bata-malleja jotka voisivat löytyä myös minun kenkäkaapista….  Bata-merkistä sen verran että se on kansainvälinen perheyritys, pääkonttori on Sveitsissä ja Batalla on vähittäismyyntiä 50:ssä maassa. Marie Claire on heidän naisten mallistonsa.

 

Advertisements

2 vastausta artikkeliin “Singaporen ostoslistaan..

  1. Tykkään itsekin noista tosi paljon ja siksipä ne ovat jo vähän kuluneet joten olisi löydettävä toiset samanmoiset.. katsotaan löytyykö.. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s