Joulukalenteri…

Finnairin joulukalenteri on hauska paljon matkustavalle, sieltä vaan valitsemaan matkoja.. 🙂 Voi tulla ostettua  herätematkojakin… Hyvä tarjoushan on käytettävä jos vain mahdollista.. 🙂

http://www.finnair.com/FI/FI/joulukalenteri?utm_source=toinen%3Afinnair-finland&utm_medium=fbad&utm_content=christmascalendar&utm_campaign=christmascalendar  

Mukavaa joulun ja matkojen odotusta !!

Advertisements

6 vastausta artikkeliin “Joulukalenteri…

 1. Hei! En tiedä ehditkö nähdä tätä viestiä ennen joulua, mutta olemme lähdössä joulupäivänä Singaporeen ja Batamille. Meille tuli ongelma, nimittäin yritimme varata netistä lauttaa saarelle, mutta emme saaneet varattua paluulauttaa lainkaan! Kyse on sunnuntaista 6.1. eli voiko olla niin, että jokaikinen lauttapaikka olisi varattu koko päivälle?! Lähetimme jo sähköpostia Indonesian puolen lauttaterminaaliin ja hotelliimme, mutta Singaporen puolella asiassa ei voitu auttaa !

  Tykkää

 2. Kysyn vielä, että ilmeisesti sateenvarjo on nyt sadekaudella Singaporessa tarpeen? Ja ikä on sun mielestä sellainen must-see Singaporessa? Kiitos etukäteen !

  Tykkää

 3. Voi harmi, olisiko tosiaan kaikki täynnä! Tietysti niin monilla on lomaa juuri nyt. Teidän pitäisi varmaan soittaa lauttayhtiöön, ehkä olettekin soitelleet jo joka paikkaan. Tässä yksi linkki:
  http://www.batamfast.com/home/index.ashx

  Toivottavasti asia järjestyy, jos ei täällä Suomen päässä niin käykää terminaalissa, Singaporessa Harbour Frontissa.

  Tykkää

 4. Sateenvarjo on aika must nyt 🙂 Ja aina mukaan!

  Hhmm, käykää tietysti Orchard Roadilla ihmettelemässä,ja Vivo-city on kiva ostari meren rannalla, jos löytää sieltä ulos meren puolelle.. 🙂 Sentosa näkyy edessä ja sinne voi myös hyvin kävellä, tai ehkä makein tapa on mennä kabiinilla Sentosalle, ne löytyvät HarbourFrontin vierestä, joka on taas Vivon vieressä.. katsotte vaan mihin se kabiini siellä ylhäällä pysähtyy ja suuntaatte sinne. Saatte katsella kivoja näköaloja. Sentosalla on Universal Studios ja paras juttu siellä oli Transformers, eli sinne jonottamaan koska on sen väärtti.. ( jonot ovat pitkiä joten varautukaa siihen..)
  Kabiinit lähtevät Mount Faberista, kukkulalta jonne tietysti voi kävellä polkua pitkin jos haluaa vähän liikutaa.. vesipullo mukaan. Niin ja onhan Sentosalla kivoja rantoja jos vaikka ei sada.. 😉
  Puistoissa kannattaa käydä ihmettelemässä, esim Labrador park, MacRitcie Park, Botanic Garden, uusi Gardens by the Bay.. jne..

  Kiinalainen kaupunginosa on myös kiva tehdä vaikka ostoksia.
  Olishan sitä vaikka mitä.. 🙂 Mukavaa matkaa sinnepäin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s