Pikku Puuvillakoira….

Mun pikku Coton De Tulear-koira on vakavasti sairas. Barcelonan matka jälkeen kävin sen kanssa verikokeissa ja otettiin myös pissanäyte koska oli syönyt 10 pvän antibioottikuurin. Verikokeiden tulos oli että munuaisarvot ovat hälyyttävät. Eläinlääkäri määräsi, erikoisruokavalion lisäksi, kerran päivässä annettavan lääkkeen krooniseen munuaisten vajaatoimintaan. Mun koira oli ollut aika huonona viime aikoina, mutta sen takia, koska jalat vaivasivat ja kävely oli vaivalloista. Tytär lähetti Barcelonaan viestin, että koira ei pysty kunnolla kävelemään ja joutuu auttamaan asioille… 😦  Eläinlääkäri antoi nyt sitten carthropen-piikin näihin vaivoihin. Nyt koira on kuin olisi nuorentunut ainakin vuoden päivät. Piikki auttoi liikkumiseen niin, että lenkit sujuvat hienosti ja juoksukin maittaa 🙂 Sisälläkin seuraa minua huoneesta toiseen, niinkuin silloin kun ei ollut jalkavaivoja. Tosi upea lääke! Piikki otetaan nyt seuraavan kolmen viikon aikana kerran viikossa.

Mutta…. eläinlääkäri ei antanut meille toivoa paremmasta… Aikaa kuulemma on muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Vaikea arvioida… Ehkä mun pikku mussukka jaksaa pitkään, koska nyt näyttää olevan elämänhalua taas ja ruoka maistuu hyvin!
Nyt laitan siis Singaporeen menoni jäihin (tarkoitus oli olla siellä ainakin helmikuu)  ja hoidan itse pikku koiraani, en voi jättää sitä kenenkään hoitoon nyt. Mies lähtee siis yksin sinne ja minä jää Suomeen kotinaiseksi. Singapore saa nyt odottaa!

Alla olevat kuvat ovat vuosi sitten talvella otetut, yläkuvat ovat tänään näpsityt, ihanassa aurinloisessa säässä. Meillä oli kiva lenkki! 🙂

 ❤
Advertisements

10 vastausta artikkeliin “Pikku Puuvillakoira….

 1. On surullista ja tippa tulee silmään aina kun ajattelen asiaa, mutta onneksi koira on nyt iloinen ja pystyy lenkkeilemään. Eikä mitään kipuja näytä olevan vielä ja toivottavasti ei pitkään aikaan…

  Tykkää

 2. Kiitos, nyt menee vielä hienosti. Me otetaan viikko kerrallaan ja toivottavasti koiruliini näkee vielä kevään kun aurinko lämmittää ja saa istuskella terassilla.

  Tykkää

 3. Hei !

  Ihana koira sinulla, oli pakko kirjoittaa sinulle viesti, että Keravalla ottaa vastaan Annukka Paloheimo, Greendog.fi, auttanut monia koiria,
  häneltä koirasi voi saada vielä monia kuukausia / vuosia. Kannattaa käydä hänen vastaanotollaan.
  Omalla koirallani on lonkkavika ja kipuiluun / ontumiseen olen antanut Bioteekin Cibusine Fortea ja hyvin on auttanut.
  Kaikkea hyvää teille.

  Tykkää

 4. Voi että kurja kuulla sairaudesta. Meillä on vanhuksella myös munuaisruokavalio eli Hepaticia syödään. Annukkaa voisi kyllä konsultoida, jos etelässä asut.

  Tsemppiä ❤

  Tykkää

 5. Kiitos vinkistä. Pitää googlata sivu ja katsoa olisiko meille apua. Luulen kyllä että ei, koska koirani arvot ovat tosi huonot ja hän on jo vanhus. Mutta kiitos välittämisestä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s