Singapore..

Pian lähdetään siis sinnepäin ja aika kiirettä on tällähetkellä, koska on paljon tekemistä ennen lähtöä. 🙂 Ja vielä flunssakin pukkaa päälle tai on jo oikeastaan… 😦

Vaatteiden pakkauksessa menee oma aikansa, vaikka sinne tarvitseekin vain kesävaatteita ja -kenkiä, ja myös muutama ohut neule sisätilojen viileyteen. Yksi laukku ei kyllä minulle riitä.. Vaatteista mukaan lähtee rentoja shortseja ja hameita, iltamekkoja ja toimistoasuja. Ja samoin kengistä; rentoa kävelysandaalia, korkkarisandaalia ja avokkaita  + kevyet lenkkarit kuntosalille. Singaporessa harvoin tulee viileä ulkotiloissa, joten se helpottaa vaatteiden valintaa. Sisällä he tykkäävät kovasti ilmastoinneista ja viileästä ”puhurista”, joten sen vuoksi muutama neule on otettava mukaan. Matkavaatteena on kevyt toppis, neule, mukavat farkut  ja lämpimät sukat! Lentokoneessa saa paremmin unta, jos saa olon lämpimäksi. Kevyt toppis siis on päällä jos on vähäänkään viileätä.. Ja nyt varsinkin kun on flunssa….

Joka ei tunne Singaporea niin tässä vähän infoa: Aikaero Singaporeen on vielä nyt kesäaikaan viisi tuntia, mutta muuttuu pian kuudeksi tunniksi. Singaporen sijainnista sen verran, että se on Malakan niemimaan kärjessä ja saaressa,  vähän yli 100km päiväntasaajalta pohjoiseen.
Singaporessa asustaa eri etnisiä ryhmiä ja puhutaan monia kieliä, kiinalaiset ovat suurin ryhmä, mutta englantia puhutaan siis yleisesti, tai singlishiä… 🙂

 Kuva Wikimedia

Seuraavan kerran kirjoittelen sitten tuolta… 🙂

Advertisements

8 vastausta artikkeliin “Singapore..

  1. Kiitos, toivottavasti saan unta vaikka olo onkin hieman ikävä nyt flunssaisena. Ja toivon tosiaan, että lämpö saa flunssan kaikkoamaan!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s