Suomessa..

Yli neljä viikkoa jo Suomessa vierähtänyt, Singaporen kuumuus ja kosteus on muisto vain ja toppatakki on mun paras ystävä.. 🙂 Lumimyrskynkin sain kokea viime viikolla, mutta onneksi kevät tuli takaisin! Nyt odottelen sitä ihanaa Suomen kevättä, lintujen saapumista, alkavaa vihreyttä..

Mutta sitä odotellessa tehdään muuttoa 😉
Muutto tapautuu toukokuun puolessa välissä eli aikaa vielä on, mutta jos muuttaa 200 neliöstä 120 neliöön niin tekee tiukkaa tavaroiden ja huonekalujen kanssa. Me muutetaan kerrostaloon, missä ei ole pihavarastoja ja isoja autotalleja, ainoastaan autohalli jossa muidenkin autot majailee… Siispä karsimista riittää, kaikki ei todellakaan mahdu uuteen kotiin… Kirpputorille lähtee paljon ja vain hyvin harkittu tavara lähtee mukaan. Mutta ihanaa muuttaa uuteen ja helppoon ja sisustaminen on myös hauskaa 🙂 Helppo asuminen sopii meidän elämään nyt, koska ollaan paljon poiskin.

Rentoutumista ja raikasta ilmaa kivassa seurassa muuton lomassa 🙂

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Suomessa..

  1. Kiitos! Rankkaa on, mutta hyvä käydä läpi kaikki tavarat ja paperit, mitä kaikkea sitä löytyykään.. 🙂 Lasten piirustukset, askartelut, kuvat.. Varaston perukan laatikot… huoh.. :))

    Tykkää

  2. Mä ratsastelen harvakseltaan, välillä ratsastin enemmän nyt viime vuosina on jäänyt vähemmälle. Nuorena oli heppa-hullu 😉 Kyllä tulikin jalat kipeäksi kun käytti taas lihaksia joita ei muistanut olevankaan… 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s