Rooma…

Rooma jäi tääkse auringonpaisteineen ja Helsinki otti vastaan harmaana ja sateisena.. Aina harmittaa tämän maan viileys, kun etelästä päin tulee matkalaukkuineen… Roomalaiset kulkivat kyllä jo toppiksissa ja paksuissa kengissään, syksy oli sinnekin jo saapunut. Päivisin aurinko lämmitti asteet yli kahdenkympin, mutta illalla oli huomattavasti viileämpää. Sisätiloissa sai pitää lämmitä yllä, lattiat olivat kiveä eli kaipailin kotimaahan jätettyjä lampaankarvatossujani 🙂

Trasteveren kattomaisemaa ikkunastamme. Illalla Trasteveren kujilla oli todella vilkasta ja meluisaa, roomalaiset tulevat sinne juhlimaan.. Trastevere on yksi Rooman kaupunginosista, tunnelmallinen ja täynnä kivoja ravintoloita ja kujia.
Mm Ponte Siston siltaa pääsee kävellen suoraan Trastevereen.
 

Tähän aikaan vuodesta kottaraisparvet valtaavat puut ja jos erehdyt jättämään auton parkkiin niin sille käy näin…. 🙂  Shit!
Isola Tiberina
 Trasteveressä on paljon viehättäviä pizzerioita ja kahviloita.

Piazza Navona
Tämä näyttäisi olevan jo kyllästynyt sylkemään vettä…

Piazza di San Cosimato
Yksi pizzeria monista.. itseasiassa olimme täällä syömässä aikoinaan noin 5-vuotta sitten. Nyt söimme pastaa, koska uuni lämmitetään vasta illalla.

Advertisements

6 vastausta artikkeliin “Rooma…

  1. Tervetuloa takaisin ;-D. Villasukat olivat tarpeen edellisellä viikollakin asunnon kylmällä lattialla, onneksi pakkaan ne aina mukaan, ihan varmuuden vuoksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s