Lisää Roomaa…

Roomassa on yksi kiva ”kantis”, Gregory’s Jazz Club . Tunnelmallinen pieni klubi ja joka kerta on ollut tosi hyvät soittajat. Suosittelen, jos sinnepäin eksytte 🙂

Gregory’s Jazz Club 2014,  Red Pellini- Trio

Gregory’s Jazz Club 2006

Gregory’s Jazz Club 2007

Kadulla kuuli myös tasokasta musiikkia, mutta myös tasotonta ”pillipiiparia”.. Tämä viulisti oli huippu!!
Trasteveren takana upealla paikalla kukkulalla on 1500-luvulla rakennettu Villa Lante, se on Suomen valtion omistama.  Presidentin puoliso Jenni Niinistö kävi myös tutustumassa Villa Lanteen pari päivää sitten .Paikkaan kannattaa tehdä kävelyretki ja ihailla upeita näkymiä Roomaan.
Suomalainen sotilas Liikanen ”vartioi” Villa Lantea.
Upeaa näkymää Roomaan ja Vatikaaniin. Vatikaanin kirkon tornin huipulle kannattaa myös muuten kivuta.. sinne kupolin yläpuolelle..
Tämä oli niin söpö että oli pakko ottaa kuva… 🙂

Meidän kämpän ulko-ovi, sisältä ja edestä. Olisin voinut keskittyä kuvaamaan vain ovia.. niin persoonallisia ja kauniita ne ovat.

Tosi väsyttävä Suomen ilmasto on tällä hetkellä, pimeää ja sateista… ei turhaan sanota että marraskuu on kuukausista pahin.. kyllä se taitaa olla.. ainakin pimein.
Viime vuonna hyppäsin tämän kuukauden välistä, tai oikeastaa melkein koko Suomen talven.. Pitää varmaan alkaa katsoa matkaa jonnekin aurinkoon..  ei pelkkä D-vitamiini purkista tahdo riittää. Matka menee kyllä ensi vuoden puolelle, tämän vuoden loppupuoli on aika kiireinen Jouluineen ja miehen työmatkat Aasiassa. Yksi yhteinen matka on tänä vuonna kuitenkin, New York!! 
Mutta tähän auringonkaipuuseen se ei taida auttaa eli taidan käydä ostamassa kirkasvalolampun 🙂  Onkohan kellään kokemuksia siitä? Piristääkö? 

Advertisements

2 vastausta artikkeliin “Lisää Roomaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s