Harmautta…

Koska ilmakin on harmaa ja niin laitetaanpa kuvatkin harmaaksi….. Päälläkin on mustaa ja harmaata.. No onneksi mieli ei ole harmaa 🙂  Jumppaa, sopivaa ruokaa (välillä suklaata tai usein.. 😉 , kiva kirja, ulkoilua, ystävien tapaamista, matkasuunnitelmia, sisustusta, kivojen blogien lukemista.. Ensi viikon New Yorkin matka. Pian onkin jo joulukuu ja paljon kaikkea puuhaa… Vaikka en olekaan lumen ystävä, voisi se minunkin puolesta tulla joulukuuksi tuomaan joulun tunnelmaa ja valoa maahan, kunhan ei tule kuukausiksi.. ja ei loskaa kiitos.., mutta ei myöskään liikaa miinuksia. – 5 on sopiva että lumi pysyy kuivana ja eikä ihan jäädy 🙂

Lamppu on on hankittu Don Goffosta, K-tuolit Vepsäläiseltä, kuten myös taustalla oleva Cupertino- työpöytä, tummat huonekalut Indonesiasta.
Minulla on Espritin lyhyt talvihamonen, Bossin paitapusero ja ne Billi Bin ylipolven saappaat.

Ensi viikolla sitten NY! Siellä on ilmeisesti satanut hiukka lunta… toivottavasti sää vähän lämpenee ja lumen tulo lakkaa. Forecan mukaan sunnuntaina lämpenee aika paljonkin ja maanantaina olisi +19!! Ja sitten viilenee taas, mutta plussan puolella kuitenkin päivisin reilusti…  No pitää ottaa lämmintä mukaan… terv. vilukissa..

Advertisements

2 vastausta artikkeliin “Harmautta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s