Kanada, Niagara Falls…

Tietysti piti käydä nekin katsomassa kun noin lähellä olimme… Vuokrasimme auton ja ajoimme noin 130 km matkan sinne. Paikalle oli rakennettu kaikennäköistä oheistoimintaa.. Tietysti, koska turistit haluavat käydä katsomassa putoukset ja samalla käyttävät aikaa ja rahaa mielellään muuhunkin ja tarvitsevat myös ruokaa ja juomaa.
Oikea tyristirysä 🙂

Siinä se nyt on, mahtava Niagara!!

 

Silllan toisella puolella on USA. Kanadan ja USAn välinen raja kulkee joessa.

Me tietysti halusimme mennä tuollaisella laivalla, joka menee lähelle putousta. Sadetakit päälle ja vesisuihkuun! No ei sentään ihan alle menty, mutta tuo valtava vesihöyry kasteli meidät..
 

 

Ajoimme takaisin Torontoon Niagara-joen vartta pitkin. Olipa mielenkiintoinen reitti, kauniita taloja leveän joen varrella. Ajoimme joen loppuun saakka jossa se laski Lake Erieen, joen toisella puolella näkyi USAn Buffalo. Mielettämön isoja järviä nämä Lake Ontario ja Erie!
Paljon olisi tuollakin nähtävää!!

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Kanada, Niagara Falls…

 1. Mahtavaa, että menitte tuohon putousten lähelle kulkevaan paattiin. Me kävimme Niagaralla muutama vuosi sitten, mutta jänistimme tuosta kaiken kastelevasta laivamatkasta putousten alajuoksulle. Olisi se kyllä varmasti ollut ikimuistoinen. Paikka on tosiaankin omaan makuun aika turistinen. En ollut ottanut siitä mitään selvää etukäteen ja odotin enemmän sellaista kansallispuistotyylistä kohdetta. Järkytys oli aika iso paikan päällä. 😀 Mutta putoukset on tosi upeat!

  Tykkää

 2. Minäkin odotin että vastassa olisi joku kansallispuistomainen paikka, eli petyin sen suhteen. Business on voittanut siellä.. Mutta mielenkiintoinen kohde se oli!

  Tykkää

 3. Voi että haluaisin nähdä Niagaran putouksen, on kuulemma jyhkeämmät kuin osaa kuvitella. Mies on valitettavasti Lapin kalareissuilta käynyt livahtamassa työmatkalla ja käynyt katsomassa Niagaran.. Joten ihan heti en saa lähtemään.. Voi mööh…

  Kivaa keskiviikkoa ❤

  Tykkää

 4. Voi että! Kyllä miehen pitäisi vaan tulla sinun kanssa sinne Niagaralle. 🙂 Lapin kalareissun sijasta voisi lähteä.. No joo , tiedän että kalareissuja ne miehet eivät jätä tai vaihda mihinkään 🙂
  Mukavaa syyskuuta!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s