Gardens By The Bay…

Yritämme liikkua niin paljon mahdollista, täällähän ei ole haasteena lumihangessa tarpominen eikä kylmä viima, vaan kuumuus ja hikoaminen. Vettä kuluu ja aurinkosuoja-voidetta kuluu.. Kasvoille käytänkin kokoajan Eucerin 50-suojakertoin emulsiota, joka on osoittautunut todella hyväksi, herkkä kasvojen iho on saanut päivetystä todella tasaisesti ja vähän. Muualle käytän Nivean 30-kertointa.

Viikonloppusin suunnittelen yleensä meille kivan kävelykohteen ja tällä kertaa lähdimme Gandens by the Bay-puutarhaan ja puistoon. Paikka on aika uusi, kävin puiston sisätiloissa kaksi vuotta sitten ja nyt oli vuorossa ulkopoisto. Sisätiloihin on rakennettu viileämmän ilmastovyöhykkeen kukka/luonto-alueita. Toinen on Flower Dome, jossa lämpötila on +23-25 astetta. Sieltä löytyy esim upeita tulppaaneja Hollantilaisittain. Gloud Forest on samaa lämpötilaa ja siellä kasvaa vuorien kasvillisuutta ja kävelyväylä onkin rakennettu ympäröimään tätä pientä ”vuorta”. Siellä on myös vesiputous ja kaikki on tehty viimeisen päälle niinkuin Singaporessa yleensä.. 🙂

 Tämä Gardens by the Bay-puutarha on Marina by Sands- hotellimonumentin vieressä.. Tämä hotelli on mieletön rakennelma ja varsinainen turistirysä. Respassa on pitkät jonot ja muutenkin hulinaa. En suosittele tätä hotellia, jos haluaa omaa rauhaa ja romantiikkaa, no huoneestahan sitä voi tietysti löytyä.. sieltä jostakin ylhäältä.. 🙂  Jos hotellia pitäisi suositella, niin ehdottamasti The Fullerton Bay, tyylikäs matala hotelli, jonka uima-allas- ja baariterassilla olemme käyneet pari kertaa istuskelemassa. Varsinki illalla ympäröivien pilvenpiirtäjien valot luovat kivan tunnelman kattoterassille. Sieltä on myös näkymä tuohon turistirysä-hotelliin. Toki, jos haluaa käydä ylhäällä maisemia ihailemassa, niin yksi mahdollisuus on Marina by Sands-hotellin rooftop-baari.
Fullerton bay- hotellin vieressä on Fullerton hotelli, joka on vanha, upea ja massiivinen hotelli tämän pienemmän tyylikkään hotellin vieressä.

Tässä kuvassa näkyy The Fullerton Bay -hotellin uima-allas. Oli huono kuvausilma, joten en jaksanut kaivaa kameraa laukusta. Tämä on mun kameralla näpsäisty.

Vuonna 2010 oli sitävastoin kaunis sää, kun istun hotellin kattoterassilla.

Kuva vanhemmasta Fullerton hotellista, Singaporelaiseen tyyliin pilvenpiirtäjät ympärillä. Ei ihan pääse oikeuksiinsa upea, vanha hotelli. Iso sekin on, vaikka näyttääkin pieneltä.. 🙂

Advertisements

2 vastausta artikkeliin “Gardens By The Bay…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s