Singaporen aamut vähissä..

Aika Singaporessa käy vähiin jälleen, mutta on ihana lähteä Suomeen pitkästä aikaa!  Kevät on tullut sinne ja ihana nähdä lapsia ja ystäviä. Terassit odottaa kevätsiivousta ja koko koti..

Kävin aamulla kävelemässä ja kuvaamassa kun aurinko hiljalleen nousi. Kuinka suurkaupunki voikin olla niin rauhallinen aamulla. Joitakin muutamia lenkkeilijöitä oli liikeellä, mutta aika yksin sai kävellä Keppel Bayn saaren ympäri. Ainoastaan alakuvassa näkyvän Kepple Bayn Marinan baarista kuului jytää, se on niin Singaporelaista.. Olisin mieluummin kuunnellut aamulintujen laulua.. mutta ei..

 

 

Loppuviikko menee pakatessa ja tehdessä viimehetken ostoksia ja tietysti pitää vielä nauttia kuumasta auringosta ja käydä uimassa.
Iltauinilla on aika ihana käydä.. Iltavalaistuksessa on rentouttavampaa uida, vaikka päiväuinnillakin on omat puolensa. Kylmähän illallakaan ei tule, vesi on lämmintä ja ilmakin.

Huomenna tai jo tänäiltana käyn shoppailemassa viimeisiä ostoksia Vivosta, ehkä viikonloppuna vielä China Towniin. Kesävaatteita taitaa olla ihan tarpeeksi, ainakin Suomen lyhyeeseen kesään 😦 Toisaalta kiva laittaa jo muutakin päälle, kun hellemekkoja ja shortseja 😉
Mahtuvatko farkut ollenkaan päälle..   😀

Advertisements

6 vastausta artikkeliin “Singaporen aamut vähissä..

  1. Aina jaksaa hämmästyttää aamukuvissasi Singaporen hiljaisuus! Hienosti olet saanut vangittua rauhallisen ja pysähtyneen tunnelman. Teretulemas nappaamaan parhaat palat Suomen vuodenajoista 🙂

    Tykkää

  2. Sitä hiljaisuutta itsekin ihmettelen, jos vaan aamutuimaan olen liikeellä. Mikä ihana puoli tässä kaupungissa!
    Odotan kovasti Suomen kevättä ja iltojen valoisuutta! Vuodenajat ovat rikkaus, sen on taas tajunnut, täällä kun on aina samanlaista! Ilta seiskan jälkeen aurinko laskee ja aamulla seiskan jälkeen tulee valoisaa.. Ei sitä ihanaa aikaa, kun linnut tulevat ja luonto herää. Siitä jäävät nämä ihmiset täällä paitsi..
    Suomen talvi on vaan liian pitkä…..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s