Matka halki Euroopan…

Päätimme ajaa autolla Costa Del Soliin ja matkamme alkoi laivalla Helsingistä Travemündeen. Laivamatka oli itseasiassa oikein leppoisa ja laivakin ihan ok, ei liian iso, niinkuin Ruotsin uivat hotellit. Finnlady vei meidät alas Saksaan.
 
Ensimmäinen yö vietettiin jossain Hampurin jälkeen, tienvarsihotellissa ( en edes muista nimeä..). Laiva saapui Saksaan vasta illalla, saimme ajaa hiljasella motarilla sujuvasti hotellille saakka.
Saksan läpi ajo oli sujuvaa, hyvät motarit ja monella kaistalla, ei mitään tiemaksuja hidastamassa menoa, siistejä bensa-asemia sopivin välein. Ei valittamista. Düsseldorfin ja Kölnin ohitus oli sujuvaa.
Belgian puolella motari oli vähän unohdetun näköinen, muuttui kyllä paremmaksi myöhemmin.. Belgialaiset ja raskalaiset ovat rennompia autojen suhteen, verrattuna saksalaisiin, jotka tykkäävät isoista hienoista autoista.
Pariisin ”ohitus” oli haastava.. eli ei onnistunut ihan nappiin.. Jos vielä ajetaan Euroopan läpi, niin kierrämme Pariisin kaukaa 😉
Seuraava yöpymispaikka oli Orléans, kaunis Ranskalainen kaupunki. Ehdimme illalla käydä syömässä kauniin aukion laidalla ja ihailla upeasti valaistuja rakennuksia ja katedraalia.

Aamulla jatkoimme matkaa ajoissa, koska halusimme välttää aamuruuhkan, suuntana  Espanja ja Bilbao, seuraava yöpömispaikkamme ja upea hotelli Carlton.

 Aamulla vierailimme Guggenheim-museossa. Kukka-kissa pääsee varmaan moniin valokuviin 😀 No onhan se aika upea!!

Matka jatkui Pohjois-Espanjasta kohti Costa Del Solia!  Yhden pysähdyksen taktiikalla eteenpäin kohti määränpäätä 🙂

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Matka halki Euroopan…

 1. Kymmenen vuotta sitten, syksyllä 2006, ajoimme Tallinnasta Antibesiin ja takaisin. Olimme reissussa kuukauden ja sen jälkeen ei muutamaan vuoteen tehnyt mieli reissata ;-D. Reissu oli kyllä ihana, sitä on hauska muistella, mutta tosi rankka!

  Hyvää matkaa teille!

  Tykkää

 2. Joo ja perilläkin ollaan jo 🙂 Upea sää on ollut mutta ei olla pahemmin ehditty siitä vielä nauttimaan, no eilen sunnuntaina kylläkin 🙂

  Tykkää

 3. Rankkaahan se on, matka on toosii pitkä 🙂 Ei tuollaista ihan alvariinsa jaksa, vaikka laivalla oli monia muita pariskuntia jotka ajavat etelään joka syksy ja keväällä takaisin Suomeen!! Ja monet menevät sen matkan vauhdilla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s