Toledo, Espanja…

Jatkoimme siis Bilbaosta alaspäin Madridia kohden, ja ohitus meni suhteellisen sujuvasti. Isojen kaupunkien ohitus voi olla haastavaa, mutta oli lauantai ja liikenne ei vilkkaimmillaan..
Kaunis Toledon-kylä oli meidän yöpymispaikkamme. Toledo on Unescon maailmanperintö-kohde.

Matkalla eteläänpäin ihmeteltiin pensaspuita, jotka kasvoivat pitkin kukkuloita, olivatkohan appelsiini, mandariini vai mitä..? Kuka kertoisi 🙂 Niitä oli tosi paljon matkalla etelään.

Ja kohde lähenee.. ihanaa!!!

Automatka läpi Euroopan on takana, väsyneenä saavuimme perille, mutta yhdessä koossa.  Täällä Etelä-Espanjassa aurinko on hellinyt päivittäin, ilma on Suomen kauniin kesäpäivän kaltainen.
Päivät ovat olleet kiireisiä, koska on pitänyt hoitaa monia asioita. Nyt mm nopea netti toimii asunnossa, jeee!  Ollaan myös kävelty paljon, pohkeet kipeiksi, täällä kun on nousuja ja laskuja aika runsaasti, mäkinen maasto 🙂 No kunto kohoaa ja sehän ei haittaa!  🙂

Advertisements

7 vastausta artikkeliin “Toledo, Espanja…

 1. Oh upeita kuvia ! Tiedän miltä tuntuu saapua perille, kun on autoillut halki Euroopan. Useita kertoja olen sen tehnyt, voi kauhistus.

  Aurinkorannikko ja Malagan seutu on tuutuja paikkoja 🙂

  Ihanaa ja aurinkoista viikkoa !

  Tykkää

 2. Sellainen kokemus että muistaa kauan 🙂 En tiedä kuinka usein jaksan tämän tehdä, mutta katsotaan mitä keväällä tapahtuu. Ensiviikolla kuitenkin lentäen Suomeen 😉

  Tykkää

 3. Hei Marre,

  Lyhyt esittely: Nimeni on Linda Marjanen. Teen töitä fi.easyterra.com:lle, joka on itsenäinen hintavertailu sivusto vuokra-autoille. Autamme ihmisiä löytämään parhaimman tarjouksen vuokra-autolle vertailemalla eri yritysten hintoja. Meillä on myös paljon mahdollisuuksia vuokra-autoille Espanjassa.

  Olisimme kiinnostuneita mainostamaan sivustoamme teidän nettisivuillanne. Voisitteko ystävällisesti lähettää meille vaihtoehtojanne ja hinnaston? Etsimme erityisesti mahdollisuuksia mainita fi.easyterra.com:in artikkeleissa, mainoksissa tai linkkinä sivustollanne.

  Odotan innolla vastausta teiltä!

  Terveisin,

  Linda Marjanen

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s