Söpöjä taloja…

Kaksi kaunista kaupunkia, Alexandria ja Annapolis, muistuttivat toisiaan kovasti ja myös DC:n Georgetown. Oli ihan pakko räpsiä kuvia idyllisistä taloista ja myös muutamasta Halloween koristelusta 🙂 Amerikkalaiset ottavat Halloween-juhlan tosissaan. 😀
Annapoliksessa oli Halloween juhlat, jossa perheen koiratkin olivat asuissa. Kävimme myös George Washingtonin kotitalossa, joka on museona ja siellä oli perheille juuri samaan aikaan Halloween-juhlat. Ihmettelimmekin miksi on niin kovasta porukkaa tulossa sinne, parkkipaikat täynnä ja jonotusta, kunnes tajusimme että miksi..  🙂

Kauniita, eikö vain..? 🙂

Advertisements

4 vastausta artikkeliin “Söpöjä taloja…

  1. Hienoja kuvia! Olimme vuosi sitten samoihin aikoihin Chicagossa ja siellä myös pääsi Jenkkien Halloween villitykseen mukaan oikein kunnolla.

    Tykkää

  2. Kiitti Tiina! Joo sielläpäin villitys on jotain muuta kuin täällä 🙂 Meillä enemmänkin vietetään Pyhäinpäivää ja viedään kynttilöitä haudoille. Toki joissain kouluissa varmaan vietetään naamiaisia tms.

    Tykkää

  3. Hei Sara! Kiva kun tuli tuollainen fiilis 😀 Tuolla olisi halunnut kuvata enemmänkin, mutta matkaseuralaiset eivät varmaan olisi jaksanut odotella..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s