Puerto Marina..

..kaunis Benalmadenan satama, sijaitsee Benalmadena costalla.  Pari km sieltä ylöspäin on kaupunginosa Arroyo de la Miel, jossa myös juna-asema. Siellä on kivoja kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, pidän enemmän tästä osasta kuin turistisesta satamasta, vaikka se ihan kaunis onkin. Puerto Marinassa on toki myös kiva shoppailla ja istua kahvilaan/ravintolaa katselemaan turistien menoa. Marinan kadulla on muutamia kivoja vaatekauppoja, sieltä kyllä jotain tarttuu varmaan mukaan 🙂

Marinalle mennessä, ympyrän kohdalta ylöspäin, on muutama ”pikku-ikea” joista löytää kaikkea, siis kaikkea 😀 Vähän samaan tyyppiin kun Singaporessa oli näitä pikkukauppoja, joissa oli tavaraa kattoon saakka. No joskus tarvitseen siivousjuttuja, nippeleitä, aineita, vaatteita, hattuja, kenkiä ym pikaisesti, niin tuolta voi löytää juuri siihen tarpeeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Merirosvolaivalla risteilylle?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aurinkoterassilla on varmaan ihan kiva istuskella, paitsi ehkä ärsyttää tuijottavat turistit.. Jossain tuolla on se Sillanpään kämppä jota vuokraakin, eli kokeilla voisi..  😉

Tänään on taas ollut kiire päivä, remontin ja oikeiden töiden suhteen.. ja sain käydä myös naapuria auttamassa tietotekniikka ongelmissa.

No päivä ei ole vielä ohi..  Minä en huomaa kellon siirtoa ollenkaan,  kello olisi talviajassa kolme, mutta minulla on olo, että sen pitäisi olla jo kuusi… On jo iltaväsymys  x)

Tallenna

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s